perjantai 24. maaliskuuta 2017

Oman elämänsä tähdet raitilla


Tästä me "tähdet" raittimme aloitimme. Turun Hamburger Börssistä ! Pitihän ne kuulumiset ensin kertoa, että voimme sitten keskittyä ja nauttia risteilystämme.

Aikaa oli ja kerrankin ihan vaan rauhassa lusmuta kaupungilla ja miettiä, että missähän kävis syömässä. Risteilykin alkoi vasta vajaa 21.00.
Kulkumme kohtasi kohti uudenlaista ruokailua, ainakin minulle, mutta kaikkea pitää kokeilla. Hello ! American Diner oli minulle uusi tuttavuus hampurilaisten keskuudessa. Yllättävää kyllä siellä oli hyvät ja täyttävät annokset.


Meillä oli invahytti ikkunalla. Ja kyllä oli hulppeat olot ! Laivaan saapuminen kävi niin vaivattomasti, että en ennen ole moista kokenut. Ilmeisesti näille suurimmille hyteille oli oma kulkulinjansa, joka ei todellakaan ollut ruuhkaisa, joten sisään tulo sujui nopeasti ja vaivattomasti.

Sitten katsomaan mitä laivalla tapahtuu. No mieluisin paikka taisi olla baari missä trubaduuri kaipaili lauluehdotuksia.



Trubaduuria kuunnellessamme yömyssyt oli tarpeen lämmikkeeksi.


Seuraavan päivän suuunnitelma oli aamiainen Buffeessa, vähän ostoksilla, ja äkkiä aurinko- kannelle. Oli todella hieno aurinkoinen päivä, eikä juurikaan tuuli häirinnyt. 


Tulipahan otettua malja keväälle ja terassikausi avattua !



Ostosten jälkeen vatsa ilmoitti haluavansa täytettä, ja niinhä sitä sitten suunnattiin kohti 10. kerroksen Oscar à la Carteen. 



Tämä drinkki oli niin kaunis, jonka myös ääneen ilmaisin, johon ystävä "Ei väliä, mutta maku on niiiin hyvä !"

Alkudrinkit , lampaan filettä, ihana lakritsimousse (tai jotain sinne päin) jäkiruuaksi. Ruokajuomana aivan mielettömän hyvä espanjalainen punaviini, suosittelen. 
Tosin sitä saa vaan tästä paikasta ostettua.



Pääsimmepä kiittämään laivan kokkeja henkilökohtaisesti. Nämä herkulliset ruuat meille teki  toinen vasemmalla oleva kokki. Kiitokset vielä kerran ! Kokit oli kyllä kanssa komiat !

Pikku päikkärit ja vielä päivän viimeiset viihdykkeet ennen maihin nousua ! Viihdyttäjänä Trip Collective !



Ja siis: laivahan oli M/S Viking Grace !



*******

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti