perjantai 20. marraskuuta 2015

Avon



Löytö ! Nyt on löytynyt eläkeläisen kukkarollekin sopiva kosmetiikkasarja - Avon.

On nuo meikit vähän vanhentuneet kun ei ole raaskinut ostaa niitä koska ovat mielestäni aika hinnakkaita.

Minulla kun on vielä semmonen tatsi hyppysissä, että mihin vaan kosken niin hintalapun katsottuani saan palauttaa tuotteen takaisin paikoilleen. 

En ymmärrä kuinka pientuloisella voi olla niin kallis maku. Aina se kyllä on ollut. Ja se mokoma on tainnut tarttua jossain määrin jälkeläisiinkin. 




No mutta tämän sarjan tuotteet ei luulisi vievän konkurssiin. Tämän kuvassa olevan määrän sai alle 60 €:lla. Kahden luomivärisettien lisäksi poskipuna, huulipuna, kynsien vahvistaja, pensseli ja ripsiväri.

Yleensä mielletään, että halpa on laadullisesti huonoa, mutta tuo neljän värin luomivärisetti on todella hyvä. Minulla kun on raskaat yläluomet, niin luomiväri tuppaa päivän mittaan paakkuuntumaan. Mutta tämä luomiväri pysyi koko päivän  sellaisena kuin sen aamulla laitoin. 

Poskipunaa en ole vielä kokeillut mutta yleensä niissä ei ole mitään ongelmaa, korkeintaan jos on valinnut väärän värin. Huulipuna tuntuu mielyttävältä koostumukseltaan huulissa.




Tämä ripsiväri oli niin omituisen oloinen "paketti", että oli pakko ostaa. Kerran olen laittanut ja totesin että vaatii vähän harjoittelua. Voi olla, että tavalliset ripsarit pitävät pintansa. Mutta katsotaan nyt miten tässä käy.

Näillä luulis nyt sitten pärjäävän muutaman vuoden ! Kyllä toi kosmetiikka on hyvä asia :).


Mutta löytyy täältä tuotesarjasta muutakin ! Lahjaksi tai itselle kauniita edullisia tossuja ja kukkaroita sun ym. Ja vielä kauniissa lahjapakkauksessa.







Avonin jouluinen tuotekuvasto, josta löytyy paljon kaiken näköistä tuoksua ja voiteita .Löytyy täältä kuvastosta myös miehillekin, ei heitäkään ole unohdettu ! :)




*******











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti