keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Muistojen Koti !





Ken tästä ovesta käy pääsee monikulttuuriseen maailmaan, jossa kohtaavat venäläiset, turkkilaiset, thaimaalaiset, somalit ja yksi tanskalainen. Sekä tietenkin me suomalaiset. Tänne ovat kaikki tervetulleita viihtymään, katsomaan, ostamaan ja jopa syömään.




Täällä valmistuu vaatteet, laukut, koriste-esineet ym. Taidolla ja kärsivällisyydellä käsin tehtyjä tuotteita edullisesti. Täällä voit myös teettää vaatteita omien mallien ja kankaiden mukaan edullisesti.

Ajattelin kokeilla ja teettättää kesämekon, hintakin on kohtuullinen eläkeläiselle.


Täällä teemme heidän kanssaan ruokaa eri maista. Nyt oli vuorossa venäläinen menu, borshkeitto ja blinit. Keitto oli herkullinen ja täyttävä.

Raaka-aineet keitossa olivat: peruna, porkkana, kaali, sipuli, vihreä suippo paprika ja tietysti punajuuri. Lihan sijasta keittoon tuli papuja, mausteena lehtipersiljaa, suolaa, mustapippuria ja sitruunaa.
Porkkanat ja punajuuri raastettiin, perunat viipaloitiin, kaalista tehtiin suikaleita ja sipulit viipaloitiin.
Porkkanat, punajuuret ja sipulit käytettiin "ruskittumassa" öljytyllä pannulla perunat ja kaali laitettiin suoraan kattilaan kiehumaan. Punajuurten joukkoon puristettiin sitruunamehu, että väri pysyi. Kun kaikki aineet olivat kattilassa lisättiin sitruunan puolikkaat ja lehtipersiljat. Pippuria ja suolaa maun mukaan.

Blinit olivat jo valmistumassa, ne tehtiin ohuen ohueiksi. Kyytipoikana molemmissa smetana ja blinien kaverina vielä omenahilloa. Herkullista oli !

Ah, meinasi unohtua: tietysti pilputtu valkosipuli keiton joukkoon lautasella.



Priyatnogo appetita !


Täällä muistojen kodissa nuorin vieras oli kuusiviikkoinen suloinen poikavauva !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti