keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Geelikynnet !


Olen aina ihaillut naisia joilla on kauniit kynnet. Sittemmin on kyllä selvinnyt että ne on laitettu kynsistudiolla tekokynnet tai geelilakatut, mutta so what !

Myös tyttäreni käy laitattamassa kynsiään silloin tällöin. Ja kyllä ne on hyvännäköiset !
Ihailujen lomassa huokailen kun en ole koskaan käynyt missään tuollaisissa paikoissa. No syyhän löytyy siitä, että eläkeläisellä ei ole varaa pistää tuollaisiin "turhuuksiin", mutta ah ! kyllä ne vaan niin silmiä hivelevän kauniita ja onhan se mielellekin ravintoa.

Tyttäreni päätti sitten yllättää mummin ja vei minut kynsistudioon !

Wau, no niin minkäläiset haluat ? No mistä minä voin tietää kun en ole koskaan ennen ollut ja siellä oli mitä ihanampia malleja pitemmille kynsille.
Ensin olin sitä mieltä , että ranskalaisethan ne pitää olla. Mutta - miten laitat ranskalaiset kynnentynkiin, olin viikko sitten leikannut kynteni ihan lyhyiksi.



No kynsitaiteilija opasti sitten, että värin voi valita ja sitten laittaa kynsien kärkiin hileitä ! Näin ensikertalaisena olin aika varovainen kun ei ollut minkäänlaista kokemusta niin, että hillitysti vaan, ja siihen sitten päädyttiin.
Hileitäkin oli jos minkälaista ja valinta oli vaikea mutta sitten päädyin valkoiseen joka ei juurikaan näy mutta eri valaistuksissa kimaltelee.

Taiteilijan tehdessä työtään minä katselin geelimalleja. Voi että oli ihania, haikeena katselin omia nysiäni. Mielessä jo ajattelin, että seuraavaksi nuo ja nuo.

MITÄ , olinko jo koukussa vaikkei omat kynnet olleet edes valmiita ! Ei ei, katsotaan nyt ensin tämä kokemus.

Ei tullut ranskalaisia ja hileetkin ovat hillittyjä. Ei siis mitään repäisevää mutta kyllä on nyt siistit kynnet ja ymmärränhän toki sen ettei tyhjästä voi nyhjästä. 
Siispä odottamaan että kynnet kasvaa, jos vaikka sitten ! Ja jos on ihan pakko niin täytyy vaan yrittää kiristää vyötä.

Varpaan kynnetkin sain lakattua vanhempi prinsessa oli taiteilijana. Ja hyvin lakkasikin !


Nyt sitä sitten voi hyvillä mielin mennä kotiin kun on kynnet huollettu ja laitettu. Suuri kiitos tyttärelleni ja tyttärentyttärelleni ! Olen niin onnellinen tyttäristäni, he kun järjestävät usein yllätyksiä mummille <3


Harmittaa vain ettei yhtään sormusta tullut mukaan nyt nekin olisi olleet edukseen kun on kauniit ja siistit kynnet. - Joten otin sitten rekvisiitaksi kukkaron !



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti