perjantai 24. heinäkuuta 2015

Laatuaikaa !


Tulin pojanpoikia hoitamaan pariksi viikoksi. Mutta kuinkas sattuikaan - "hoidettavia" onkin sitten kolme !
Poikani joutui leikkaukseen ja pääsi sairaalasta samana päivänä kun saavuin, joten hyvin oli ajoitettu. Kolme kärpästä yhdellä iskulla, niin kuin sanonta kuuluu.

Niinpä saan poikani kanssa laatuaikaa ja hemmotella vähän potilasta. Ei sitä näin aikuisiässä ole enää tällaisia hetkiä kovinkaan paljon.



Pikkupojat ovat villiä sorttia, niin kuin pojat yleensä ovat. Taistelua käydään välillä käytöstavoista, ruuan syömisestä ja nukkumaan menosta.
Mutta kyllä ne sit osaa olla niin välillä niiiiiiin ihania.

Yhtenä iltana kun sanoin huilaavani ja miniä kysyi haluanko iltapalaa, niin tottahan sitä vähän murua rinnan alle tahtoi. Olin jo menossa keittiöön kun käsky kuului, että istu vaan ihan rauhassa kyllä me tää hoidetaan.
Vanhempi pojista tuli kysymään, että mitä haluan leivän päälle, hän tekee mummille leivän :)
Ja pienempi sitten toi teen varoituksen kanssa, että varo mummi se on kuumaa. Leipä tuli vanhemman pojan tuomana. Kyllä ne on niiiin liikkiksiä <3

Tässä on muutama viikko mennyt vähän niinkuin köksähommissa ja välillä tuntuu, että pitäis olla teollisuuskeittiö niin kaikki sujuis paremmin. Ja kuitenkin oon joskus hoidellut kuuden hengen talouden - huhhuh !

Melkein sama bravuuri toistuu pojan luona kuin tyttärienkin. Maksakastiketta, lasagnea ja kaalilaatikkoa. Varsinkin maksakastike on sellainen ruoka joka halutaan mummin tekemänä. Jopa pikku prinsessoista nuorimmainen syö sitä kuin aikamiehet !
Tuntuu mukavalta kun on jotain annettavaa vielä tällä iällä ja lapset arvostaa.

Kerran sitten tuumasin, että haluan välillä tehdä muutakin kuin taloushommia.
Taisi tuumaus mennä pojan korvien taakse, kun sitten yhtenä päivänä poika sanoi, että kukahan osais piirtää ? Noin niin kuin vihjeenä äipälle, eihän lähellä ollut muitakaan piirustustaitoisia.

Sitten vaan piirtämään vähän grafiikkaa tylsään kipsiin !








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti