keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Minulla on unelma - mielenosoitus



Nyt on paljon ollut keskustelua monikulttuurisuudesta, jonka eräs kansanedustaja Olli Immonen sai aikaiseksi kirjoituksellaan. - Hyvä ettei kivitetty !

Mutta missä on ne mielenosoittajat, sen asian puolesta, joissa ovat pahoinpidellyt, hyväksikäytetyt ja tapetut lapset ? Tai raiskatut naiset ? HÄ! - Tai vastustavat lapsiavioliittoja ! - Mitä hä ?


MUTTA -  minullakin on unelma ! 

Nämä monikultuuristen kansalaiset voisivat ruveta elämään maassa maan tavalla ja kasvattaa jälkeläisensä myös maan tavoille.

Jos mamu EI raiskaa, pahoinpitele tai varastele, tekee työtä tai edes opiskelee, SE ON UNELMA !
Silloin maahanmuuttaja sulautuu suomalaiseen yhteiskuntaan "niin ettei kukaan edes huomaa". Ainakin toivon niin.

Sama koskee tietysti myös kotimaan kansalaisia !

Mitä mediasta on lukenut, niin usein asialla ovat mamut, jotka raiskaavat ja ryöstelevät. Toki on oman maan kansalaistenkin joukossa raiskaajia, varkaita ja pahoinpitelijöitä. Mutta kumma kyllä muunmaalaiset kiinnittävät enemmän huomiota.

Suomessa vaan on niin, että tuntuu kuin ihmisarvo ei olisi minkään arvoinen. Hyvä, ettei taputeta päähän ja sanota, että voi,voi !
Ja sitten, jos vielä raiskaa toisen kerran, niin saa "paljousalennusta" ! Grrrrrr ...

Ja mikä sitten saa suomalaisen rasistiseksi ?

En tiedä ! Nämä saattaa olla huhupuheita, mutta saavat paljon katkeruutta aikaiseksi:
Sosiaaliset edut, jotka he saavat helpommin kuin suomalaiset, ainakin tuntuu siltä. Ja ne, jotka eivät viitsi tehdä töitä eivätkä viitsi opetella suomen kieltä ja elävät sossun tuella.

Eli, heitä hyysätään ja sekös käy luonnon päälle. Tasa-arvoisuus kallistuu vähän niin kuin mamujen puolelle näin ruohonjuuritasolla. Suomella kun olisi omissaankin parantamisen varaa, varsinkin vanhusten ja köyhien asiat !

Se mitä olen ihmetellyt - kuka on keksinyt sanan rasisti ?  - Kysehän on ihmisistä !

Minun kohdallani ainakin on niin, että ihon väriin ja kansalaisuuteen katsomatta, jos henkilö ei osaa elää ihmisiksi, niin kyllä pistää vihaksi. - Sanotaan sitä sitten vaikka rasismiksi !








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti