sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Lapset on lapsia ... onneksi.



Kuva on otettu netistä.


Messumatka Helsinkiin aikaistui vähän pidemmäksi. Sain viettää ihanien tyttärentyttärieni seurassa
puolentoista päivän verran ennen messuja.

Tutkailtiin vähän mitä näytteilleasettajia oli messuilla. Tuli esiin sellainen nimi kuin Fabio Dericci, kysyin tyttäreltäni, että mitä tuotetta tämä edusti. Vastaus tuli: Tapiola meni rikki ! Muttei tyttären suusta. Vaan nuorimmaisen tyttärentyttären.

Päivä oli touhua täynnä. Tyttöjen hiukset leikattiin, mentiin kauppaan ja takaisin. Päätettiin mennä elokuviin Selloon katsomaan "Hotel Transylvaniaa" 3D versio.

Ennen elokuvia vanhempi tytöistä kävi vähän shoppailemassa kynsilakkoja. Hänestä on kehittynyt taitava kynsien lakkaaja, erilaisia kuvioita monella eri väreillä, varsinainen kynsitaiteilija. Lupasi taiteilla mummille ja äidille kuvioita kynsiin.

En olekaan pitkään aikaan ollut katsomassa lasten elokuvia. Jaa, taisin olla viime vuonna pikkupoikien kanssa "Late lammasta" katsomassa, niinhän se olikin.


Oli muuten aika jännä vamppyyrielokuva ja  3D-lasit vielä toi kaiken elävämmäksi, melkein pelotti välillä. Olipa uusi versio vanhasta tuutulaulusta "Tuu tuu tupakkarulla... " uusi versio "Tuu tuu tukehdu rullaan ..." ja kyllä meinas tikahtua nauruun :).
Evästä meni siihen tahtiin ettei heti nälkä yllättäisi.

Elokuvan loputtua rupesi väsymys jo vähän näkymää vanhemmassa tytössä. Mutta nuorempi oli kuin Duraselpupu. Juna-asemalta kotiin on kilometrin verran matkaa ja tämä Duraselpupu juoksi ja pomppi koko matkan ajan. Mutta hyvä niin, oli jo ilta ja asteet rupesi tippumaan tonne nollan lähelle, ei tullut kylmä, ei.

Mummillakin oli tekemistä että jaksoi, olihan tämä matka jo neljäs kilometri samana päivänä plus muut kävelyt päälle.

Niin että kyllä liikuntaa on tullut suoritettua, plus vielä messuvaellukset päälle !



*******







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti