tiistai 20. lokakuuta 2015

Olen ET-lehden bloggaaja ;)




Olin otettu kun ET-lehdestä otettiin yhteyttä ja pyydettiin lehdelle bloggaamaan. No tottahan toki. Toimituspäällikkö oli törmännyt blogiini netissä ja halusi seniorin näkökulmaa nettilehteen. Wau !

No, siellä nyt sitten on pari juttua, enemmän tai vähemmän hyvänä juttuna. Ensimmäinen juttu oli teknisesti hankala kun en saanut kuvia suuremmiksi. Kyllä se vieläkin takkuaa, se tekeminen.

Vähän on pientä jännittystä kirjoittaa lehteen. Omaani kun kirjoittelen, niin se on paljon rennonpaa.

Sitten ajattelin tutustua vähän lähemminkin lehtiversioon. Törmäsin sellaiseen palstaan kuin "Keskustelut". Jaa, mistäs täällä keskustellaan ?

Ja avot, siellähän arvosteltiin meitä uusia bloggaajia oikein olan takaa. Seniorin sessiotakin siitä, etten kirjoita omalla nimellä ja mainostetaan omia blogeja lehden postauksessa. Luvalla olen sen tehnyt. Ja yhtä arvostellaan siitä, ettei ole nimeä ollenkaan.

Onkohan kellekkään näistä arvostelijoista tullut mieleen, että olemme ehkä uusia kirjoittajia joilta jää jotain epähuomiossa pois, tai emme osaa ja tiedä kaikkea  ja/tai ehkä "ujostuttaa" tulla koko maailman eteen.Minä en ainakaan saa mitään rahallista korvausta mistään. Tämä on harrastus.

Kerronpa vielä, että sivuillani ei ole mainoksia, joten rahaa tällä blogilla en tienaa, turha olla kade.
Eli voiko tämän ymmärtää niin, että tässäkin asiassa kyse on rahasta.

Tuntuu vähän siltä, että blogin sisältöä ei olla luettu, vaan haettu vaan arvosteltavaa. Vai onko tämä kateutta ? Onko nämä arvostelijat kaikki bloggaajia ? Ihan kuin olisi susilauma kintereillä.

No, tähän voin vastata, että Maija-Liisa on minun oma nimeni. Tosin en tiedä tulisivatko he hullua hurskaammiksi kuullessaan ex-mieheni sukunimen.

Ja siks toisekseen sivulla oleva blogi-osoite on väärin, sillä ei pääse mihinkään !
Seuraavassa, ei vielä julkaistussa postauksessa se on oikein. Jos se nyt sitten julkaistaan. Keneltä tämä kaikki on pois, kysyn vaan ?

En tiedä mistä moinen arvosteluryöppy, syömmekö jonkun leipää, me seniorit ?

Siks toisekseen,  yksikään arvostelija ei tullut esiin omalla nimellään !

Kyllä minä niin mieleni pahoitin ;)


Maija-Liisa Ryhänen



*******







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti