lauantai 26. maaliskuuta 2016

Uusi tulokas !



Helmikuun lopulla 2016, tuli pojan perheeseen perheenlisäystä. Hauvavauva nimeltänsä Gini , noin 1 v.

Pikkuinen teki pitkän lentomatkan, Romaniasta asti, uuteen kotiin tänne Suomeen ! 
Uudessa kodissa oli odottamassa toinen karvakorva, yhdeksän vuotias Tinka. - Vanha rouva jo. Sekä kaksi pojanviikaria, isännän ja emännän lisäksi.

Tinka onkin ollut vähän vaisu meidän (pojan) Taran,10 v. collie, poismenon jälkeen, viime kesästä lähtien. Liekö tuntenut itsensä vähän yksinäiseksi. Ja tietysti ikäkin jo painaa.

Hyvin tulivat juttuun keskenään, Tinka ja Gini, voisivat melkein olla äiti ja tytär ;)

Kävimme tyttärentyttärien kanssa katsomasa uutta tulokasta. Ja voi, että hän oli suloinen. Tytöt olivat ihan myytyjä, he kun haluaisivat myöskin koiran. Joutuvat kyllä nyt tyytymään enon koiriin.

Gini on musta, rinnus ja tassut ovat valkoisia. Ja niin hellyydenkipeä. Ymmärtäähän sen kun on joutunut olemaan tarha oloissa siellä Romaniassa ja nyt on päässyt hyvään kotiin, jossa on ruokaa, suojaa ja rakkautta. 

Ja kaikkea muutakin ihmeellisyyksiä, niin kuin esimerkiksi sellainen taulu jossa liikkuu
kuvia ja ääntäkin lähtee.



"Isäntä vei minut koirapuistoon ! Voi kun oli hauskaa hepuloida ja ottaa pika startit. Vanha rouva Tinka ei pysynyt vauhdissa ollenkaan mukana. Isäntä yritti opettaa tulemaan luokse, mutta en millään malttanut opetella tottelemaan käskyjä kun oli niin kivaa."





"Minäkin tulin Romaniasta, 2015 kesällä. Olen Tinkan ja Ginin kaveri. Asun Valtsun kummitädin luona. Minulla on nyt paljon karvakorva kavereita. Meidän perheessä on Penni, myös Romaniasta ja Peppi, collie, vanha rouva myös."


Rosel on kuin Duracel-pupu. Nämä kaksi pentua Gini ja Rosel, ovat tuoneet vipinää perheisiin ja vieneet, ainakin mummin, sydämen.



 *******

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti