maanantai 7. syyskuuta 2015

Kadonneen vyötärön metsästys !



Kesä on mennyt niin vauhdilla, että hyvä, että on pysynyt perässä.

Kuntosalilla on käyty mahdollisimman säännöllisesti, mutta on tässä ollut välillä muutaman viikkojen tauko, johtuen lastenvahtihommista ja vähän muustakin reissaamisesta.

Surin kyllä sitä kun ei päässyt salille.

Mutta kerran sitten ajattelin vähän mittailla ja WAU !
Vyötärö on löytynyt ja 11 senttiä on pienentynyt vatsan kohdalta. Linjavika alkaa pikku hiljaa korjaantua. JESSS !


Kiloja on lähtenyt 1,5 kg. Minusta vauhti on sopiva kun ajattelee, että tarkoitus on kyllä vähän vähentää painoa -  pysyvästi !

Siis tämä kuntosali on aloitettu 25 toukokuuta. Elikkä noin reilu kolme kuukautta sitten.

Toki muutos on myös tapahtunut ruokailussa. Olen aina syönyt suht'koht säännöllisin väliajoin. Vuosia sitten minulle naurettiin kun koko ajan syön, siis kolmen neljän tunnin välein. Laatu vaan on ehkä ollut toisenlainen kuin nykyään.

Mutta kyllä niitä ihmettelijöitä riittää vieläkin, "sähän syöt koko ajan". Mutta niinhän se kuuluukin: vähän kerralla mutta usein.

Olisi kiva nähdä miltä nämä naurajat näyttää tänä päivänä, elleivät itse ole tarttuneet terveelliseen ruokatottumukseen.

Ja sitten toinen apu jonka ystävättärni minulle neuvoi. Vi-Siblin !


Vatsaa on vaivannut se, kun aina on turvoksissa. Ihan sama mitä suuhunsa pistää, niin oot kuin olisit raskaana. Vaikka maitotuotteista on melkein luopunut (laktoosi-intoleranssi), niin ei auta.

Mutta tämä "ihme"-jauhe, auttoihan se ! Vielä lähti turvotuksen myötä seitsemän senttiä vatsan kohdalta ! Vi-Siblin auttaa muutenkin suoliston toiminnassa. Suosittelen !

Kohta kehtaa laittaa "makkarankuoret" nuolemaan vartaloa "äitiysvaatteiden" sijasta !



*******



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti