torstai 3. syyskuuta 2015

Apuvälineet




Nyt on tultu sitten siihen ikään, että apuvälineet ovat tarpeen.

On se jännä kun ne hiipii ihan hiljaa itsekseen, niin, ettei edes huomaa. Lonkkaleikkauksen jälkeen oli apuvälineitä paljon, lähtien kyynärsauvoista ja rollaattorista pienempiin sukanvetojuttuun, ottimiin ym.

Ne rollaattorit olivat kyllä kätevät. Niillä kun sai kuskattua painaviakin tavaroita. Ja voi istua kun alkoi väsyttää, jos oli pitkällä lenkillä.

Tarvetta on on ollut jo aiemmin sellaisiin, joilla saa purkit ja korkit auki. Noi siniset läpyskät ovat erinomaiset hillopurkkien avaamiseen ja sitä ennen punainen vasemmalla, joka poksauttaa ilman purkkiin. Oikeanpuolimaisella avataan sitten jopa pullokorkkeja. Tosin sitä en ole vielä itse kokeillut.
Toistaiseksi voimat ovat riittäneet vielä viinipullon avaamiseen ;)


Mutta ihan ehdoton ykkönen on tuo alla oleva otin. Se on todella kätevä. Säästää monta kertaa kiipeämisen keittiörappusten kanssa.

Ensimmäisenä yllä oleva kuva on minusta niiin ihana. Se kun käy myöskin sisustuselementistä vaikka ötökkä onkin.

Olen jo parivuotta ajatellut, että tarviis hommata saapasrenki jostain, saappaita kun ei tahdo saada pois jaloista.

Kyselin ensin apuväline-kaupoista. Mutta ihmeekseni ne eivät myykkään kyseisiä apuvälineitä. Jossain oli kuulema - oliko se nyt vankien tekemät puiset rengit. Mutta ne puiset olivat niin tylsän näköiset, etteivät ne oikein olleet minun makuuni.

No, ei muuta kuin taas netistä etsimään rautaisia renkiä ! Ja olihan siellä, tosin tämä ötökkä oli ainut  malli. Sitä minä vähän aikaa sitten makustelin, että ottaako tollaisen ötökän kotiin.
Mutta kun ei sitten ollut muuta vaihtoehtoa, niin päätin sen sitten ostaa.

Katsoin sitten jälleenmyyjät. No Turusta sitä ei tietenkään löytynyt. Mutta Helsingissä Töölössä oli neljä paikkaa missä olivat myynnissä.

Ystävättäreni asuu Töölössä ja oli tulossa minun luokse kyläilee. Siispä soitin hänelle ja kysäsin että viitsisikö hän käydä ostamassa sen ötökän. Ja niinhän se onnistui ! Kiitos ystäväni.

Nyt on ötökkä tullut kotiin :)


*******


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti