maanantai 31. elokuuta 2015

Anna hyvän kiertää ... reseptinä !




Vähän ruoka-asiaa.
Tyttäreni pisti hyvän kiertämään - reseptinä. Niinpä minä jatkan sitä nyt.

Ensimmäisen kerran olen syönyt tätä paistosta tyttäreni luona, ja on todella hyvää. Siitä on tullut yksi suosikeistani.

Tämä on äärettömän helppo valmistaa ja siihen voi laittaa melkein mitä vaan.

Tähän vuokaan laitoin alimmaiseksi pohjalle Pirkan gluteenittomia fusilleja, kierre makaroonia näin suomeksi sanottuna, sen verran että pohja peittyy.
Sitten latasin kesäkurpitsaa, parsakaalia, kirsikkatomaattia, juuston jämät paloitin ja puolikas Aura homejuustoa tai kyllä se kokonainenkin menee.
Paljon vihreetä: basilikaa, pinaattia ja rosmariinia tuoreena. Nämä laitoin päällimmäiseksi. (Rooman salaatti ja suolaheinäkin käy hyvin).
Vähän suolaa ja mustapippuria. Juustoraastetta ihan päällimmäiseksi.
6 dl kasvislientä päälle ja uuniin, 150° reilu tunti.



Ja avót, paistos on valmis, ei muuta kun nauttimaan. Bon apetito !




*******



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti