tiistai 4. elokuuta 2015

Arki alkoi !



No nyt on sitten lastenlapset hoidettu ja reissut reissattu ja kesäkin on jo melkein mennyt !
On se vaan ihanaa kun normaali elämä arkirutiineineen on alkanut. Sateenkaarikin näytti aarteen paikan, vaan en joutanut sitä etsimään.


Ja tytär ja vävy toivat viisi kiloa mustikoita ! Kyllä oli mieluista, kiitos <3.

Tää on sitten niin rutiineihin kangistunut, että kaikki epänormaali omasssa elämässä on vähän niinkuin kauhistus. Järjestys se olla pitää, vaikka vain epäjärjestys !

Kun sai reissun jälkeen laukun purettua, pyykit pestyä, laskut maksettua ja apteekissakin käytyä ja jääkaapin täytettyä, ni johan sitä sitten jo kerkes kuntosalillekin. Kyllä olikin jo korkea aika.

Torillekin kerkesin jo ja oli ihan pakko ostaa kukkia parvekkeelle kun ei voinut aikaisemmin.
Ai miksikö ? No, kukas ne olis sitten kastellut ? Viime kesänä tapoin jo niin monta kukkaa, että kyllä siitä viisastus.

Ensmäistä kertaa oli niin kuin erilainen kesä. Olin vähän niinku lomalla mutta kuiteski niinku töissä. Mutta eihän eläkeläisellä ole mitään lomia, ne vaan on ! Tai sitten on, ihan miten tahtoo.

Muttei mitään lomarahoja kuiteskaa tuu ! Bonuksena kuitenkin oli ylläpito, niin että kyllä sen voi lomarahaksi laskea. Ja se itse "työ" eli lastenlapset oli tietysti mieluista, mitä nyt sitten välillä piti kurissa pitää. Ja nuorimmaisen poitsun perässä juoksu, se kun tuppas karkailee milloin mistäkin.

Mutta kyllä tätä hemmoteltiinkin, kun sain tyttäreltä geelikynnet ja poika teki oman bravuurinsa ja miniä kuohuvaa vielä korkkas.

On se kyllä taas vähän outoa kun itekseen ihmettelee, että tällainenkos koti mulla olikin. Kun melkein jo unohti mimmosta kotona on, viisi viikkoa yhteensä poissa. Onneksi sentään muistaa vielä missä asuu.

Mutta on se ihanaa viettää aikaa läheistensä kanssa, oli se sitten laatua tai ei ! <3

Ja huomenna odottelen synttärilahjaani ! Kyllä maailma taas kirkastuu !

Ai niin, ja kohta pääsen vielä kampaajallekin, niin on sitten sekin "kruunu" tuunattu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti