perjantai 22. toukokuuta 2015

Borta bra men hemma best !


Näin se vaan menee. 
On tullu tänä keväänä reissattua milloin lastenlasten synttäreillä, kavereilla kylässä ja lapsia "hoitamassa". 
 Ja aina on erilainen nukkumapaikka. On tullut testattua sohvat ja vuodesohvat, parisängyt ja kapeat sängyt. Välillä selkä on ollut koetuksella. 

Mutta kun kotiin pääsee niin oma sänky parantaa kaikki vaivat !
Kyllä mä niiiin rakastan omaan sänkyäni ! Mutta kukapa ei ?


Olen sellainen, niin sanotusti koti-ihminen. Ja tämä reissaaminen on tullut kun muutin. Kaikki ystävät ja perheenjäsenet kun asuvat toisella paikkakunnalla. Täältä on helppo matkustaa junalla kun juna-asemakin on 10 minuutin kävelymatkan päässä. Ja kaikki tutut asuvat radan varrella (melkein) ja Helsingissä.
Toki olen myös saanut uusia ystäviäkin täältä.

Mutta täytyy kyllä sanoa, että enemmän myös käy porukkaa luonani, varsinkin kesällä. Minulla on nyt antaa irtiottoa arjesta ja paikan vaihtoa. Ystävät ja perheenjäsenet pääsevät nauttimaan kauniista ja pienestä kotikaupungistani. Nähtävyyksiä täällä riittää ja tapahtumia. Tai sitten vaan istua Aura-joen varrella, nauttia lasillinen viiniä ja seurata jokitapahtumia.


Jaa, että miksi sitten muutin ? 
No, kun tästä ei enää nuorene ja skrempat sen kun lisääntyy niin kaikki pitää olla lähellä. Kävelymatkan päässä ja täällähän on.
Sellainenkin ylellisyys kuin tori lähellä. Kesällä saa tuoreita vihanneksia (euron pusseja) ja marjat pakkaseen. On tämä edullisempaa asumista täällä kun pääkaupunkiseudulla. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti