tiistai 5. toukokuuta 2015

Euroopan mestarin kotiin paluu !



No nyt voi huokaista helpotuksesta ! Jännityksineen ja tunnekuohuineen viikko oli aika raskas henkisesti. Sen huomasi vasta jälkeenpäin kun olo oli helpottunut ja väsymys iski päälle, paluu arkeen alkoi. Mitä lie sitten kilpailijalla itsellään !
Loistavan viikon kruunasi vastaanotto lentokentällä kukkineen ja suomenlippuineen ja tervetulolakanoineen. Tyttäret, vanhemmat ja Taekwondon seuran ITF Masalan edustajat !
Kaiken kruunasi Finlandia oman isän saksofonisoolona !

Euroopanmestarin ilme voittoisan ottelun jälkeen.

En ole itkenyt aikoihin niin paljon kuin menneenä viikolla, ilosta. Tyttären tyttäret totesivat kentällä kun rutistin tytärtäni halauksessa, että "Taas mummi itkee" ! Kyllä oli suuren urheilujuhlan tuntua. Fiilis on sama kuin silloin kun Lasse Virén juoksi, kaatui ja voitti . En vieläkään voi itkemättä sitä muistella.

On huikee saavutus kun harrastus on aloitettu viisi vuotta sitten ja vasta tammikuussa on voitettu musta vyö ja sen tuoma kolme uutta liikesarjaa. Polvi leikattu vähän aikaa sitten ja ottelija on veteraani !!! Kyllä äiti on niin ylpeä !

Nyt sitten tiedän miltä mitalin saajien, varsinkin kultamitalien, vanhemmilta tuntuu. Onnitteluja on satanut meille vanhemmillekin. Tuntuu oudolta kun mielestäni minulla ei ole osaa eikä arpaa näihin saavutuksiin. Tytär ihan itse on tehnyt työnsä saavuttaakseen tämän kaiken.

 Niin, paitsi olen kyllä synnyttänyt Euroopan mestarin, jei !

Oli vähän kiire järjestää yllärikahvitukset. Kauppakaan ei ollut ihan lähellä. Onneksi minulle oli järjestetty apua kyytien suhteen. Ja sitten piti vielä perua lasten iltapäiväkerhot ja englanninkerhot, että keretään lentokentälle.


 
Siinä ne ovat, kultaa liikesarjoista ja ottelusta !
Näihin hyvän mielen tunnelmiin on hyvä lopettaa tämä kirjoitussesio ja vielä muistella viikon jännitykset ja suuret tunnetilat !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti