lauantai 16. toukokuuta 2015

Kaupunkikierros, taas kerran.



On mukavaa kun sukulaisia ja ystäviä alkaa käydä kylässä, siitä tietää että kesä on tulossa!
"Kesällä alkaa sesonkikausi". Tämä uusi kotikaupunkini on sopivan pieni ja todella kaunis ja mielenkiintoinen, nimenomaan kesällä. Kesällä on niin paljon tapahtumia, ettei meinaa pysyä perässä.



Ja muutenkin vaan on kiva kävellä ja katsella, varsinkin Aura-joen ranta laivoineen on minun suosikki ja varmaan monen muunkin. Se on kaupungin sydän.

Mutta ei tästä nyt ollut tarkoitus mitään matkailuesitettä tehdä.

Veljentyttöni oli kylässä ja hän oli innokas näkemään kaiken kulttuurin ja museoiden muodossa. Ja varsinkin Koulu, Pankki ja Vanha apteekki kuuluu kuvioon, nämä ovat siis juomapaikkoja.

Löytyi jopa, ei niin kivoja, epäkohtia.

Kapealla kadulla kivijalassa, ulospäin suuntautunnut rikottu verkkoikkuna voi tehdä vahinkoa, koska katu on myös puoliksi pyöräilijöille ja kivijalan puoli jalankulkijoille. Toivottavasti se on korjattu.


Varkaille on kelvannut pyörät ja satula kun koko pyörää ei ole saatu vohkittua. Ihme että taustalla oleva pyörä on vielä kokonaisena.






Tämä kaunis erkkeri-ikkuna ja teatteri löytyvät joen rannan varrelta. Joen rannassa on myös paljon pieniä ravintoloita ja terasseja. Ne luovat jotenkin sellaisen eksoottisen ilmapiirin. Melkein kuin olisi ulkomailla ! ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti