torstai 21. toukokuuta 2015

Matkaan lähden …


     

Matkailu avartaa, niinhän sitä sanotaan ! Suuntana tällä kertaa hevosista tunnettu Orimattila. Hevosia ei kyllä nyt näkynyt.
Ystävät rupeavat leviämään ympäri Suomea, pois pääkaupunki seudulta. No, niinpä tulee sitten reissattua ja nähtyä vähän Suomen maata !


Orimattilassa on mielenkiintoisia paikkoja esim. suomen suurin vaatteiden outlet myymälä. Olin kyllä vähän pettynyt kun isoja kokoja oli niin vähän. Oli siellä sisustusjuttujakin !
Onneksi ei ollut mitään sellaista suurta mitä olisin halunnut. En olisi saanut niitä kuitenkaan roudattua kotiin. Jotain pientä kyllä tarttui hihaan ;)


Sieltä löytyi myös kenkätehtaan myymälä. Tosin kaikki mallit oli joko mummotyyppiä tai sitten retroa ! Jos haluaa 60 -70 luvun kenkiä ja saappaita niin aarteita voi löytyä. Bootseja kyllä löytyi. Taisi olla niin että rakennus ulkopuolelta oli houkuttelevampi kuin mitä tarjonta.

Jaa-a, en tiedä onko nämä saapikkaat löytö 
vai ei ? Millehän vuoskymmenelle sijoittais ? En vaan ole ennen tällaisia nähnyt tai en ainakaan muista !
Saappaita löytyi myös tyyliin Abba-look Waterloon aikoihin.
Täältä löytyis varmaan naamiaisiin ja /tai näytelmien tarpeisiin.

         
Ja sitten ! Mikä ihanuus ! Maria Drockilan kynttiläpaja. Täällähän tulee ihan hulluksi, niin ihania kynttilöitä !!!


Joulusesongin kynttilätkin ihanasti esillä. Näitä pyöreitä helmen näköisiä palloja oli eri pastellin väreissä. Herkullisen näköisiä. Kelluvat kukkakynttilät ! Ihania !!!



Siellä oli vielä yksi paikka: Rappusia alas "kellariin"! Siellä valaisivat vaan kynttilät ja tässä kuvassa yksi ihanampia kynttilämalleja mitä olen nähnyt !


Tämä kynttilä lähti sitten minun kanssani kotiin ihanassa lahjakassissa ! Kynttilän alusta tuli kaupan päälle. :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti