perjantai 29. toukokuuta 2015

Hiukset on naisen kruunu !


Aamulla melkeen säikähdin kun näin itseni peilistä, unenpöpperössä, silmät sirrillään. Ja TUKKA !

Herranjestas sentään, onpa se yön aikana kasvanut taas ihan hirveästi. Onneksi olin tilannut ajan kampaajaltani, muuten olisi sakset taas käynyt hiuksissa , klip klip, ja lovia varmaan tullut. 
Olen kolme kertaa leikannut tukkani itse, se on yleensä se normi määrä. Sitten siitä on jo melkein alkuperäinen malli hävinnyt, enkä osaa enää itse sitä leikata. Varsinkin takaa ja niskatukkaa. Pitäs olla ainakin kolme kättä, yksi taipuisa käsi joka vääntyisi oikeaan asentoon. 

Ja sitten töpinäksi ! Seuraavaksi tukan pesu ja laitto siihen kuntoon että kehtaa mennä ihmisten ilmoille. Ja ei muuta ku menoks !


Sitten vaan pallille istumaan ja suunnitellaan sellainen malli, joka vie vähän pidemmän ajan. Kuten esimerkiksi, että lyhyestä tukasta pitäs saada vähän pidempi sivuilta, niska littee ja otsalle muutama haiven. No, siihen menee muutama kuukausi. 
Pidempää tukkaa kasvattaessa tarvitaan aina kampaajan apu ja ammattitaito, jos meinaa että hiukset ovat hyvän näköiset koko prosessin ajan, ennen kuin haluttu malli on saavutettu.

Juttu on niin, että jos mulla ei ole tilattua aikaa kampaajalle, enkä pääse kampaajalle heti, niin hihat palaa ja rupeen itse leikkaamaan hiuksiani. - Kumma kun tukka kasvaa yhdessä yössä yli pitkäksi ! 

Välttääkseni tätä toimenpidettä, sovin jo seuraavan ajan etukäteen. Otsatukan leikkaamiseen sain luvan itse leikata, ei muuta :)


Matkaani sain vielä ostettua hoitoaineen joka poistaa keltaisuuden hiuksista!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti