perjantai 1. toukokuuta 2015

Kun sydän pakahtuu …




Vappuaatto oli hieno päivä !
Mummin prinsessoilla oli koulussa "Vappupiknik -päivä". Sai pukeutua rooliasuun, toinen oli merirosvo ja toinen kissa. Aamulla heti seitsemältä maalaamaan kasvoja tilanteen vaatimalla tavalla. Paras asu palkkittiin alakoululaiset ja yläkoululaiset erikseen. No, kuinkas ollakkaan voitto tuli kotiin ! Merirosvo oli paras ja toiseksi paras oli kissa. Onneksi olkoon ! Hyvä tytöt !
Kyllä mummi oli niin ylpeä !

Mutta ei se hyvä vielä siihen loppunut ! :)

Illalla sitten tuli tieto että oma tytär on voittanut Euroopanmestaruuden Italiassa Taekwon-Don liikesarjan, puhtaalla suorituksella ja kaikki tuomarit samaa mieltä !

Voi herranjestas sentään, voiko se olla totta ! Itku tuli kun puhelin soi ja tieto tuli. Tytöt katsoivat mummia ihmeissään silmät ja suu pyöreinä. Siinä sitten nikotellen tytöille, että "nyt mummi itkee, äiti on voittanut Euroopanmestaruuden". Ei muuta kun viidakkorumpu laulamaan ja puhelin pärisi, ja faceen tietoja. Sydän pakahtuu, räkää tulee silmistä (poikani sanoi pikkusena niin kun itketti) … onko se oikeesti totta ? Totta se on ! Onnitteluja tulvii fb:n sivuilla. Siis pakkohan sen olla totta. Aamulla miettii että oliko se unta ? Mutta edelleen se on totta, TOTTA ! Kyllä nyt on vanhemmilla rinta rottingilla ja sisaruksilla myös. Kysyin prinsessoilta, että tajuaako he miten iso juttu tämä on. Tytöt pyöritti päitänsä, että ei me tajuta <3.

Hyvin on reissu mennyt ! Vielä ottelut ja murskaukset jäjellä, mutta ei haittaa vaikka ei enempää mitalia tulisikaan. Kokemuksenakin tämä on jo suuri saavutus. Tämä oli jo niin suuri juttu että vieläkin rupee itkettää ja varmaan joka kerta kun tästä puhutaan, niin suuren tunnekuohun tyttäreni on saanut aikaan.
Sydän ihan pakahtuu niin ylpeä olen tyttärestäni !

Taekwon-Don EM-kisat 2015 Italian Andriassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti