tiistai 12. toukokuuta 2015

Hyvällä omallatunnolla ?


Harmaa päivä, sadekuuroja luvassa. Siispä on aikaa tehdä sisällä mitä tahtoo, ei tarvitse potea syyllisyyttä siitä, että ei mene ulos, vai täytyykö ?

Sain sellaisen terveellisyyspuuskan, että päätin tehdä lounaaksi ihan vaan vihreetä ja punaista. Aamu alkoi tietysti kaurapuurolla, niin kuin aina, kera pensasmustikoiden.
Mustikat oli chileläiset ja jotenkin maistui läpi joku teollinen maku. En olisi ostanut ulkolaista mutta kun en nähnyt mitä pussissa luki, niin pienellä nämä tuotetiedot laitetaan. No mutta, en ole vielä kuollut joten kai nekin on syötäviä.
Tankoparsakausi on alkanut ja rupee olee parhaimmillaan ja olivat yllätys kyllä aika edullisia, hmm… mutta ei nekään varmaan ollet kotimaisia (piti tarkistaa). Olivat Budabestista !
Täytyy varmaan alkaa pitää mukanaan suurennuslasia että näkis mitä ostaa.


 

Silmänruokaa sain kuitenkin nopeasti ja helposti aikaiseksi !
Siis en ole mikään terveysintoilija, mennään mutu-teorian mukaan.

Tankoparsaa, parsakaalia, paprikaa ja minitomaattia,
kastikkeena sitruunalla maustettu voisula.

Yleensä teen tavallista kotiruokaa, eineksiä en osta. Maksalaatikko on ainoa jonka ostaisin mutta maksa on tabujen listassa. Syy kihti. Niin ja pakaste pizza joskus. Mutta pizza on pizza, ei eines ;)
Lapset ja lapsenlapset tykkäävät mummin tekemästä maksakastikkeesta koska se on niiiin hyvää. Sitä joutuu aina heille tekemään. Ja pienempi kullanmuruni 7v. syö sitä ku aikamiehet ! Vaikeaa olla itse syömättä sitä, on se sellaista herkkua.

Mutta ei tätä kauan kestä, haa. Jääkaapissa on odottamassa kakunpala jälkiruoaksi ! Oli vierasvara mutta itse jotuu syömään. Onks se sitten ihme jos kiloja kertyy ?



Ja sitten pisteenä iin päälle ! Hyvä kirja, soffalle löhöömään ja lukemaan. Nautinnollisia lukuhetkiä !



PS. Kävin kyllä eilen katsastamassa yhden kuntosalin. Kävelymatkan päässä , eläkeläisen kukkarolle sopiva hinta ja viihtyisän näköinen paikka, ei liian iso, kaiken kokoisille ja ikäisille. Löytö !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti