perjantai 19. kesäkuuta 2015

Ja taas mennään !


Nyt ollaan sit muutama viikko prinsessojen kanssa.

Mutta tämä lähtöön valmistautuminen on ollut jotenkin vaivalloista. Alan epäillä kohta omaa ymmärrystäni mutta kuitenkin kaikki järjestyi, tällä kertaa sateinen juhannussää pelasti tilanteen.

No, ei muuta kuin junalippuja ostamaan netistä !

Sitten vaan metsästämään halpoja tarjouslippuja. Ensin en meinannut löytää, olin jo täyttänyt tarvittavat kohdat, mutta sitten älysin mennä etusivulle kohtaan tarjoukset. Jesss, yhdeksän euroa ei muuta ku maksamaan.
Sitten lipun tulostus .... aaarrrgh - mitä minä näin ! Matkalippu Helsinki - Turku ! Ei voi olla totta ! Totta se on. Matkan piti olla Turku - Helsinki ! Manauksia !
Ei muuta kun uusi lipun osto. Ja nyt tarkkana, että tulee oikea lippu.
Jess, oikea lippu, seitsemän euroa. Mutta matka ei nyt sitten tullutkaan kauhean edullisesti. Sattuuhan sitä.

Ja sitten pakkaamaan. Siinä sitä vasta fundeeraamista olikin.
Miten saan mahtumaan kolmen viikon kamat lentolaukkuun ja yhteen isoon kassiin. Siinä sitä sitten väännettiin ja käännettiin, että mitä kaikkia vaatteita tarvii ottaa mukaan. Jos tuo helle olisi tullut, olis selvinnyt vähemmällä vaatekerralla. Sitten vielä toilettitarvikkeet, lääkkeet, kiharrin, kengät ja tuliaiset, ym.
No vihdoin sain tungettua kaikki mitä pitikin, vähän vaan piti purkaa pois.

Vilkaisu ikkunasta ulos, no enpä taida kävellä juna-asemalle. Mennään bussilla !  Kokeilin laukkuja ja todellakin, taksin taidan tilata. Laukut painoi kuin kiviä olisin pakannut !

Taksi tuli ja kuski huolehti matkatavaroista mennen tullen ja rappuset ylös asemalle, kiitos siitä !

Menin sitten vielä kuitenkin lunastamaan lipun kun oma tulostamani oli vähän töhryinen. Lipun myyjä totesi, että onpa täällä paljon lippuja. Niin on, on tullut reissattua !
Kerroin sitten että olin vahingossa ostanut lipun H:ki - Turku ja sitä ei tarvii tulostaa. Myyjä etsi lippua ja sanoi, että täällä on kaksi H:ki- Turku lippua. Eeeeeiiii - sinä vaiheessa meinas jo itku tulla !  Epävarmuus senkuin lisääntyi vaikka minulla oli jo Turku -  H:ki lippu. Nyt kyllä vaivun epätoivoon ! Mutta sitten myyjä sanoi, että kyllä täällä on oikea lippu. Huh, kyllä helpotti.

Joskos tämä loppumatka menisi ongelmitta, istun nyt junassa ja kirjoitan tätä postausta.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti