tiistai 30. kesäkuuta 2015

XXL Sport & Outdoor


Taas tuli yksi löytö tietoisuuteen, kiitos tyttäreni.
Suomenojalla on sellainen urheiluvaatekauppa jossa hinnat on puolet kaupanhinnoista. Siis siellä on ihan kaikkea mikä liittyy eri urheilulajien tarvikkeisiin. Sekä polkupyöriä, että peräkärryjä pyöriin. Turussa sellaista ei vielä ole mutta onneksi on myös nettikauppa.

Käytiinpä vähän shoppailemassa. Sinne saisi kyllä rahaa menemään mutta myös vastinetta rahoille. Ihan ensimmäisenä silmiini osui kassi joka sopii hyvin treenireissulle ja on iloisen värinen, näin ollen saa musta reppu väistyä tämän iloisen kassin tieltä ! Alla "tyylilyyli" esittelee esittelee uutta kassia.



Seuraavaksi silmiin sattui proteiinijauhe, vaniljan makuinen. Tätä olen hakenut mutta en sitten ole raaskinutkaan ostaa, kun maksaa yli 20 euroa. Mutta nyt, vaikka taitaa tulla kuljetusvaikeuksia, oli pakko ostaa kun sai 10 eurolla. Tästä saa hyvän makuisia palautusjuomia treenien jälkeen.

Enhän minä siis ole mikään himourheilija mutta olen tyttärieni kautta vähän oppinut näistä ravintolisistä. Itse käytän vaan näitä proteiinijauheita. Toinen jauhe mikä on kotona on monikäyttöisempi, sitä voi käyttää myös leivonnassa ja ruuanlaitossa.

                                                


Varsinainen löytö oli Merrelin sandaalit. Voiko enää sirompia urheilisandaaleita olla ? Tässä iässä kun on tottunut, että sirous ja kauneus ei voi olla samassa paketissa kuin mukavuus ja mummojalat. Onneksi löysin ja sain puoleen hintaan ! Oli siis pakko ostaa !

Olen oppinut kantapään kautta, että tässä iässä jalat ovat tosi ronkelit, varsinkin kun löytyy vaivaisenluuta ja sen tekemää vasaravarvasta, jossa vielä on liikavarvas noin niinkuin pisteenä iin päällä.

Sen olen päättänyt, että kengistä en tingi, olen sitten vaikka syömättä. Niin monet rahat on mennyt hukkaan sillä, että kaupassa edulliset kengät tuntuu hyvältä mutta sitten kun lähdet ulos kävelemään, niin sitten ne ei olekkaan hyvät.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti