perjantai 26. kesäkuuta 2015

Nainen on suojelun arvoinen asia !


Sanotaan, että mies on luomakunnan kruunu mutta se on mielestäni vanhentunut ajatus. Itse asiassa nainenhan on kaiken hyvän ja pahankin alku, vai onko ? Näin se raamattu taitaa kirjoittaa.

Ajatus on vähän sama kuin, kumpi oli ensin - muna vai kana ? Jos ymmärrätte mitä tarkoitan ;) Ette varmaan, itseasiassa en minäkään.

No mutta kuitenkin, mielestäni naisen arvo on laskenut, näinkin sivistyneessä maassa kuin Suomi. Paitsi kohta ollaan kehitysmaassa nimeltä Suomi.
Miksikö näin ajattelen ? Mennään vaikka 30 vuotta - 50 vuotta taaksepäin, niin silloin löytyi vielä herrasmiehiä. Mahtaako miehet nykyaikana edes tietää mitä se tarkoittaa ?
Miehet oli kohteliaita ja yleensä suojelivat naisia, toki silloinkin poikkeuksia oli. Suomessa voi jokunen helmi kuitenkin vielä olla. Paljon riippuu siitä miten lapsemme ovat kasvatettuja.

Silloin kun vanhimmat lapseni syntyivät tuli "muotiin" niin sanottu vapaakasvatus. Mitä se sitten oli ?
Se oli sitä, että ei opetettu lapselle tapoja eikä annettu rajoja, eikä rakkautta ja hellyyttä, vaan rahaa.
Toisin sanoen ei välitetty siitä mitä lapsi teki, kunhan itselle sai aikaa, joko urapyrkimykseen tai muuten vain ei välitetty. Ja tämä kasvatus on periytynyt tähän päivään asti, mielestäni surullisin seurauksin. Yleensä se miten kotona on kasvatettu, jatkuu aina seuraavalle sukupolvelle.

Aikuisilta on otettu auktoriteetti pois ja lapselle annettu aseet, jolla voi kiristää vanhempia, esim. uhkailemalla soittaa poliisi, jos vain vähänkin yrität ojentaa. Ei ole opettajat eikä vanhemmatkaan turvassa jos lapsi niin päättää. Ja sitten vielä ihmetellään, että voi, voi !

Ne jotka näitä lakeja luovat ovat varmaan itse vapaankasvatuksen tuotteita. Siltä vähän haiskahtaa !
Vedotaan aina Suomen lakiin, ikä on esteenä, liian nuori, ei muuta ku pari kk ehdollista, taputetaan päälaelle. Voi p….e !
On niitä lakeja ennenkin muutettu. Muistaaksen kerran, vielä jopa tosi nopeesti ja kyseessä taisi olla joku eduskunnan etuusjuttu.

Lisää huonoja tapoja tuovat mamut. Heidän maassaan varmaan naisia voi kohdella miten haluaa, mutta Suomessa ei.
En ymmärrä miksi valtio kohtelee mamuja silkkihansikkain. Jälkipolvi heilläkin on varmaan suomessa syntynyt, niin kyllä pitäisi jo tietää miten tässä maassa eletään.

Harva se päivä, ettei jossain päin maata ole taas joku raiskattu tai murhattu. Ja asialla yleensä mamu.
En ymmärrä niitä tuomioita joita raiskaajat saa. Sehän on pilkan tekoa ! Jatketaan tällälailla vielä uhrin kärsimyksiä !

Raiskaajilta munat pois, eivät raiskaa enää. Raiskaavat ja rikolliset mamut takaisin sinne mistä ovat tulleetkin. Ja ne jotka tuomioita antavat, heille pitäisi antaa samaa lääkettä kuin uhreille, että tietäisivät miltä se tuntuu.

On tietysti mamujen joukossa kunnon kansalaisakin. Mutta sadossa ei tarvitse olla kuin yksi mätä omena niin koko sato on piloilla !

Onneksi omat lapseni ovat kunnon kansalaisia ! En väitä, että olisin ollut malliäiti mutta lapsiani olen kurissa pitänyt ja rakkautta ja hellyyttä antanut.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti