torstai 4. kesäkuuta 2015

Vähän vielä poliitiikkaa !


Olen tässä ajatellut että kun hallitus nyt on päättänyt kyykyttää köyhiä ja yksi tienaa hiton hyvin vankilassa, Aarnio. Niin miksen sitten minäkin ?

Tarvitsisin uuden läppärin, nykyinen kahdeksan vuotta vanha, mutta kun se maksaa ihan hirveästi, siis MacBook, eikä minulla ole siihen varaa (Windowsia en huoli, koska macci on niin paljon helpompi käyttää). Siispä olen miettinyt miten saisin siihen rahat ! No, mutta pankkiryöstöhän se pitäis tehdä. Paljonkohan siitä saisi linnaa ? En kyllä taitaisi olla tarpeeksi fiksu jotta se minulta onnistuisi, korkeintaan varmaan nauraisivat minulle.

Ajatushan olisi, että saisi kunnon  linnan tuomion, muutaman vuoden ainakin. Olisi ilmainen asunto ja ruoka, kunnostakin siellä voi huolehtia ja olisi kavereita. Ja voisi kirjoittaa niiiin paljon postauksia kun sielu sietää. Ja mikä parasta, eläke jäisi säästöön. Sitten joskus kun vapautuisi niin olisipa rahaa säästössä ja voisin ostaa sen läppärin.

Itse asiassa eläkeläisillä olisivat varmaan paremmat olot vankilassa, asunto ja ruoka ilmaista. Säännölliset ulkoilut ja kavereita. Ei olisi yksinäinen olo ! Ja eläkeläisten rahat säästyisivät.
Vangit voisi sitten siirtää vanhainkotiin holhouksen alle tai piittaamattomien sääntöjen, jota sanotaan resurssipulaksi,  noudattavien hoitsujen huomaan.

No se siitä, mutta se macci pitäisi kyllä jotenkin saada !




2 kommenttia: