keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Ruusukortteli



Tämä on se paikka missä käyn uimassa ja saunassa. Tänään taas menin sinne, eikä siellä ollut ketään muuta kuin allashoitaja !

"Sulla on privaatti uinnit taas tänään", tuumas hän. Kuulema oli vähän käynyt porukkaa. Pyrin itse aina menemään siihen aikaan kun siellä on vähiten porukkaa ja usein sattuukin, että olen yksin siellä lillumassa. Olen sellainen vesipeto, että olisin vaikka kuinka kauan altaassa, vähän niin kuin pikkulapset, kunhan saa olla vedessä.
Elementtini onkin vesi ja tähtimerkki rapu, ni kyllä se jo kertoo aika paljon.
En harrasta suorittamista, enkä yritä aikoja tai matkoja. Sitä paitsi tämä allas on niin pieni että vesijuoksukin menee ympäri allasta.

Nautin tunteesta kun saa olla miten tahtoo vedessä, ei tarvitse ajatella roiskivansa toisten päälle. Polskuttelen niin vimmatusti, uin selkää ja kroolia ja muuten vaan kelluskelen. Toki aina vesijuoksen noin puolisen tuntia. Tämä on vähän niin kuin terapiaa lonkille. Ja on niin kevyt olo :)


Kyllä vedessä energiaa kuluu. Nälkä alkaa jo kurnia vatsaa ennen kuin pääsen kotiin syömään. Ja voi autuus kun on vatsa täynnä ja uinnin vaikutus vielä kehossa, niin johan alkaa ramasta kummasti.

Se on sitten päikkärien vuoro !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti