keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Tuubista parannusta pärstään



Nyt kun kesä on tullut ja naama saanut vähän väriä, niin ei noi talvella käytettävät meikit oikein käy laatuun. Mulla on sellainen ihanan kevyt Lumenen seerumi meikkivoide, joka vähän peittää couperosaa. (Harmi kun sellastakin piti vielä tuleman, sitä se vanhuus teettää!) Mutta se on sen verran vaaleeta, ettei se enään käy päivettyneeseen ihoon, joten piti mennä hankkimaan jotain vastaavaa tilalle. En yleensä kesällä käytä mitään meikkejä, paitsi silmiin ripsaria, kajalia ja vähän luomiväriä. Ja tietenkin huulipunaa, sitä ilman en voisi olla. Juhlatilaisuuksiin sitten pyntätään !

Olin menossa ostamaan samaa tuotetta kuin mitä minulla jo on, mutta  hieman tummempaa. Niinpä kysäsin myyjältä mistä löytäisin sen tuotteen.  Hän kysyi olenko tutustunut BB-voiteisiin. No enpä tietenkään, kun niin vähän meikkejä ostelen. BB-voiteita oli sitten Lumenella ja Lorealilla. Ja mitä se BB sitten tarkoittaa ? Sitä en tiedä. Lumenen oli vähän kalliimpaa ja mielestäni näytti ja vaikutti vähän paksummalta. Lorealilla oli pari euroa edullisempaa n. 17 €. Voide tuubin sisällä oli valkoista ! Mutta kun sitä laittoi ihoon niin se sulautui hyvin ihon omaan väriin, eli väri tuli esille vasta kun oli levittänyt sitä iholle, mielenkiintoista !
Kaiken lisäksi voiteessa yhdistyy meikin ja ihonhoidon parhaat puolet. Niinpä sitten päädyin tähän Lorealin tuotteeseen.


Vielä couperosasta. Pari vuotta sitten huomasin poskissani punerrusta ja pieniä punaisia katkenneita verisuonia, ihan kuin matoja. Varsinkin ulkoilun jälkeen se tuli hyvin esille, eli tuulen ahavoittama iho. Sitten sitä levisi leukaan. APUA ! Mikä avuksi ? 

Ostin sitten apteekista kaiken näköisiä voiteita ja tippoja ja hyvin mainostettua Arbutinia mutta mikään ei tehonnut. Ainoa keino on laaseri sanoi ihotautilääkäri. Mutta se on kallista, sen aika on sitten kun voitan lotossa miljoonia ;)
Siispä nämä meikkivoiteet on sitten se pelastus, ne ei toki poista couperosaa mutta peittää aika hyvin. Varsinkin Cliniquen keltainen puuteri. Se on huulipunan lisäksi toinen tuote josta en luovu. Sitä paitsi se puuteri antaa sellaisen persikkaisen ihon tunnun ja myös näyttää siltä. En tosin vielä tiedä miten se toimii tämän tummemman voiteen kanssa ja tarviiko sitä yleensä kesällä käyttää.

     
Tässä vertailun tulos, oikealla puolella kasvot ovat saunapuhtaat. Vasemmalla meikattu versio.

Meikkivoide näyttää luonnollisen väriseltä vähän päivettyneellä iholla. Oikeastaan ei todellakaan huomaa, että jotain väriä olisi kasvoissa.

Iho tasoittui ja couperosakin vähän himmeni. Tämä meikki ei kaipaa puuteria kaveriksi. Ja myyjä vakuutti vielä meikin kestävyydestä kasvoissa. Hän kuulema käyttää myös urheillessa ja meikki pysyy.

Niin, että hyvä ostos ja näillä mennään !





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti