maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus tuli ja meni !



Juhannusaattona prinsessat olivat keräämässä seitsemän erilaista
kukkaa tyynyjen alle, nähdäkseen tulevan sulhonsa, en kyllä tiedä
näkivätkö he, sitä paitsi äiti ei antanut laittaa niitä sinne minne ne piti, vaan sängyn alle, ja paljon lupiineja maljakoihin. Piha koristeltiin kauniiksi luonnonkukilla. Vieraita, tai oikeastaan tuttuja, oli tulossa ja aurinkokin lupaili tulla.

Hyvässä seurassa nautittiin vävypojan grillaamia ihania ruokia ja taisi siinä muutama viini ja kuoharikin mennä ! Aurinko lämmitti juhannusiltana ihanasti.
Oli erillainen juhannus, ei ollut kokkoa eikä oltu veden äärellä, mutta silti  kaikilla oli mukavaa ! Ja prinsessat teki temppujaan.

Juhannuspäivänä satoi ja päätettiin sitten lähteä Lahteen, erääseen saareen, viettämään aikaan. Siellä toivotettiin iloisesti tervetulleeksi. Oli vaihteeksi kivaa kun oli ikäisensä seuraa !

Vävypoika teki taas ihania ruokia ! Sade loppui ja ilma rupesi kirkastumaan. Sitten saunottiin ja uitiin, paitsi minä ! Hrrr … en kyllä tarennu mennä uimaan kun ilmakin oli sen verran koleeta.
Tytöt ja vävy kavivät kalassa, kaksi haukea onnistuivat narraamaan ! Hauet jätettiin emännälle. Paljon mahtui asioita  juhannukseen !



Auringon laskiessa voi ihanan kuvan kera jättää hyvästit tämän vuoden juhannukselle ja odottaa kesän kunnolla tulevan. Kuvan otti vävypoika.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti