keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Kaikenlaista taidetta ulkona !


Todella aidon tuntuista taidetta tiellä ! Aika siistin näköinen, nykyaikainen, varmaan tältä vuosikymmeneltä, omistajasta ei tietoa !

Ei taida Suomeen kesä tulla, ei ! No ei auta, täytyy vaan muistella niitä aurinkoisia päiviä.

Saaressa ollessa löytyi ihania yksityiskohtia, noin niin kuin taiteellisessa mielessä ja asetelmissa. Ei uskoiskaan kuinka ihania vanhat tavarat ovat ja vielä käytettyinä erilailla kuin tavara alkuperä on. Mielikuvituksella saa mitä ihmeellisimpiä asioita aikaan. Vain taivas on rajana vai onko sekään !

Tässä taitaa olla vanhat maitokärryt, mutta tarkoitus on kuskaa kaikkea muuta kuin maitoa. Mutta jotenkin silmää viehättää tämäkin parkkeeraus.


Tässä toisenlainen ihanuus ! Valitettavasti ei ole omaa pihaa mihin näitä ihanuuksia voisi asetella. Mummin prinsessat olivat olleet mukana ostamassa kukkia ulos ja toinen prinsessoista oli päätellyt, että tämä kukkamäärä riittää tähän kärryyn !



Luonnosta löytyy todella aarteita ja mielikuvituksella niistä saa mitä vaan tehtyä. Oliskohan tässä jonkun otuksen ihan oma pesä ?

Kärrynpyörä on varmaan jokaiselle suomalaiselle tuttu juttu. Niitä ei vaan kovin useasti enää nää. Jossain mummolassa vaarin jemmassa voisi vielä olla.



Ulkoseinän koristeena ihana rautainen, ruosteinen laiva.


Ja sitten viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tien molemmin puolin mahtavat toteemipaalut Lapista.
Tosin tässä kuvassa näkyy vain toinen.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti